Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Termeni si conditii

Utilizarea magazinului on-line www.clickmove.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenție. Melarox.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă implică acceptarea acestor termeni și condiții de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenție. Melarox.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă

 

1. Definiții și termeni:

1.1. MELAROX - este denumirea comercială a S.C MELA-ROX COM S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având număr de ordine în Registrul Comerțului J06/984/1993, cod unic de înregistrare fiscală RO5290584, având sediul social în Bistrița, Str. Vasile Petri, nr 1, jud. Bistrita-Nasaud.

1.2. Vânzător - în acest magazin on-line melarox.ro are funcția de Vânzător.

1.3. Utilizator - orice persoană fizică/juridică care accesează SITE-ul melarox.ro, în scopuri private sau profesionale și, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la Termenii și Condițiile Generale ale melarox.ro

1.4. Client - orice persoană fizică sau persoană juridică care are acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către MELAROX (electronic, telefonic, etc).

1.5. Cumpărător - orice persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă pe magazinul on-line melarox.ro

1.6. Cont - secțiunea din magazinul on-line melarox.ro compusă dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul acestuia pe Site (Comenzi, Facturi fiscale, Garanții, Istoric comenzi, Review-uri și Wishlist).

1.7. Wishlist - sau Favorite, reprezintă secțiunea din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze liste cu produsele favorite.

1.8. Site - reprezintă magazinul on-line melarox.ro aparținând S.C MELA-ROX COM S.R.L, cu domeniul www.melarox.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite/asigurate de către MELAROX.

1.9. Comanda - este un document electronic cu rolul de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul magazinului on-line melarox.ro intenția de a achizitiona Produse sau Servicii de pe Site.

1.10. Review - este evaluarea redactată de către deținătorul unui produs pe baza experienței de utilizare a unui bun sau serviciu pus la dispoziție pe magazinul on-line melarox.ro

1.11. Newsletter - este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Promoțiilor/Ofertelor ce vizează Produsele și Serviciile oferite de către magazinul on-line melarox.ro

1.12. Conținut - este alcătuit din: Fotografiile, Video-urile, Textele, Datele tehnice, Prețurile și Descrierile care se regăsesc pe site-ul melarox.ro

 

2. Drepturi de autor:

2.1. Întregul conținut al site-ului melarox.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date este proprietatea S.C MELA-ROX COM S.R.L și a furnizorilor săi și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea conținutului fără acordul S.C MELA-ROX COM S.R.L, se pedepsește în conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzis în mod express accesarea site-ului melarox.ro în scopul copierii conținutului. Conținutul poate fi folosit numai cu acordul scris al S.C MELA-ROX COM S.R.L

 

3. Declinarea Responsabilității:

3.1. Răspunderea limitată pentru conținutul SITE-ului. Magazinul on-line melarox.ro proprietate a S.C MELA-ROX COM S.R.L nu este responsabil pentru prejudicile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate pe SITE. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

3.2. În cazul în care prețurile sau detalile referitoare la produse/servicii au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse eronat în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat până la acel moment.

3.3. Specificațiile produselor afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori astfel MELAROX nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

3.4. În cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a unui produs/serviciu afișat pe site-ul melarox.ro, valoarea maximă a obligațiilor S.C MELA-ROX COM S.R.L față de client este valoarea sumelor încasate de Societate/Vânzător de la respectivul Client.

3.5. Prețurile produselor afișate pe SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Prețurile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din reteaua magazinelor MELAROX. Toate produsele afișate pe magazinul on-line melarox.ro sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentanții MELAROX vor oferii alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca aspect și funcții apropiate de produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

3.6. MELAROX își rezervă dreptul să modifice și să completeze orice informație de pe magazinul on-line melarox.ro

3.7. Toate problemele cauzate de produsele sau serviciile prezentate pe SITE-ul melarox.ro se vor solutiona pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

3.8. Vă informăm că eventualele reclamații privind diferențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 48 de ore de la momentul recepției produsului.

 

3.9. Vă informăm că înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare.

 

4. Garanția produselor:

4.1. Toate produsele comercializate de către site-ul nostru melarox.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

4.2. Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului în baza certificatului de garanție emis.

4.3. Certificatele de garanție pot fi emise de către producător, în cazul în care acesta are o rețea de service natională, fie sunt emise de catre S.C MELA-ROX COM S.R.L.

4.4. În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Centrul autorizat de producător va prelua responsabilitatea remedierii în garanție.

4.5. În cazul certificatelor de garanție emise de către S.C MELA-ROX COM S.R.L, produsele se vor trimite către Centrul de Service specializat al S.C MELA-ROX COM S.R.L, la adresa: Strada Iosif Vulcan, nr 57, Bistrița, jud. Bistrita Nasaud.

4.6. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei

4.7. Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția bunurilor la adresa suport@melarox.ro . Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

4.8. Nu eliberăm duplicate pentru certificatele de garanție!

 

5. Fraudă:

5.1. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.melarox.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

6. Litigii:

6.1. Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societatea S.C MELA-ROX COM S.R.L va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România, de pe raza municipiului Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud.

6.2. Pentru orice problemă aparută în relația cu S.C MELA-ROX COM S.R.L, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la numărul de telefon 0740.348.979 și la adresa de e-mail: suport@melarox.ro .

 

7. Securitatea datelor personale:

7.1. Datele personale introduse de către Utilizator vor fi folosite de către Furnizor, numai în scopul declarat al acestui site.

7.2. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de cumunicare.

7.3. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

7.4. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C MELA-ROX COM S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației comerciale dintre Utilizator și S.C MELA-ROX COM S.R.L.

 

8. Disponibilitatea și prețul produselor:

8.1. Prețul produselor afișate pe site-ul melarox.ro, sunt exprimate în LEI și conțin TVA și Taxă Verde (dacă este aplicabilă produselor comandate). Prețurile de pe site-ul melarox.ro nu includ cheltuielile de livrare!

8.2. Prețul de achiziție al produsului listat pe factură va fi acelasi cu pretul de pe site-ul melarox.ro la momentul plasarii comenzii.

8.3. Preţurile produselor prezentate pe www.melarox.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

8.4. S.C MELA-ROX COM S.R.L poate solicita Clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor care nu se află în stocul companiei și au statusul pe site: Stoc furnizor sau La comandă. În situaţia în care clientul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată în avans.

8.5. Toate ofertele şi produsele prezentate pe site-ul melarox.ro sunt disponibile în limita stocului fizic.

 

9. Livrarea produselor:

9.1. Livrarea produselor se poate efectua într-un interval minim de 2 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plată cu cardul).

9.2. Magazinul on-line melarox.ro pune la dispoziția Utilizatorilor trei tipuri de livrare: Livrare prin curierat rapid, Livrare exclusivă prin echipa de livrări Melarox și opțiunea de ridicarea din showroom, în funcție de opțiunea clientului.

9.3. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

9.3. Vânzătorul S.C MELA-ROX COM S.R.L va efectua livrarea Bunurilor și Servicilor numai pe teritoriul Romaniei.

9.4. S.C MELA-ROX COM S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

9.5. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire a Clientului după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid sau a echipei de Livrare MELAROX. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C MELA-ROX COM S.R.L.

9.6. În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenziilor poate crește.

9.7. Detalii privind termenii și costurile de livrare găsiți pe pagina destinată Livrării produselor: "accesati pagina" LINK SPRE PAGINA!!!

10. Modalități de plată:

10.1. Pentru a achita produsele comandate pe www.melarox.ro, aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

- Plata numerar sau ramburs.

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (Acceptăm și unele programe de rate fără dobândă).

- Ordin de plată/Transfer bancar. Se vor utiliza următoarele date: Număr de cont: RO43RZBR0000060012497390 Banca: RAIFFEISEN BANK BISTRITA, Ag. Viișoara.

- Plata prin M-credit. "vezi detalii" LINK SPRE PAGINA!!!

 

11. Returnarea produselor:

11.1. Pe Melarox.ro, la fel cum ai cumpărat simplu, returnezi simplu, fără prea multe bătăi de cap. Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier sau de către echipa Melarox de Livrări. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur sau în showroom-urile Melarox. De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicării/primirii produsului. Formularele completate după 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare. LINK SPRE PAGINA cu formularul de retur.

11.2. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produsului.

11.3. Înainte de a returna un produs citește condițiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

 

Condiții generale care se aplică tuturor produselor:

Orice modificare a stării produsului față de modul în care a fost livrat sau deteriorarea ambalajului original ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care a fost livrat. Taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat de către Vânzător, către Client la recepționarea produselor deteriorate/modificate.

 

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 14 zile de la data livrării.

 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

 

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

 

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi si cadourile.

 

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

 

Se acceptă maxim, returul a 3 (trei) produse în decursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.

 

Verifică mai jos care sunt condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească produsul tau:

Electrocasnice mari: Aparate frigorifice, Mașini de spălat rufe/vase, Aragazuri, Aparate incorporabile:

- Este recomandat să returnezi aceste produse sigilate. Dacă le-ai desigilat le poți returna doar dacă nu au fost instalate/montate sau folosite.

Electrocasnice mici de bucătărie: Aparate mici de bucătărie, Espressoare de cafea, Fiare / Stații de călcat, Aspiratoare, Cuptoare cu microunde și alte aparate electrocasnice mici.

- Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate. Dacă le-ai desigilat le poti returna doar dacă nu le-ai folosit.

 

Produse pentru climatizare și Boilere: Aparate de aer condiționat, Ventilatoare, Umidificatoare / Dezumidificatoare de aer.

- Este recomandat să returnezi aceste produse sigilate. Dacă le-ai desigilat le poti returna doar daca nu au fost instalate/montate.

 

Televizoare, Home cinema - Audio - Video:

- Poți returna aceste produse conform informațiilor din secțiunea “Condiții generale care se aplica tuturor produselor”, de mai sus.

 

Aparate foto, camere video:

- Înainte să returnezi aparatele foto și camerele video asigură-te că ai șters eventualele fotografii și înregistrări, astfel încat sa putem readuce produsul la starea inițială.

 

Computere: Laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare.

- Înainte să returnezi unul dintre aceste produse asigură-te că nu este protejat de parole setate de către tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât să putem readuce produsul la starea inițială din punct de vedere software.

- Nu poți returna niciunul dintre aceste produse dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ți le-am livrat.

 

Telefoane mobile, tablete si accesorii:

- Înainte să returnezi unul dintre aceste produse asigură-te că nu este protejat de parole setate de către tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât să putem readuce produsul la starea inițială din punct de vedere software.

- Nu poti returna niciunul dintre aceste produse dacă au licențe OEM activate sau de pe care ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ți le-am livrat.

- Poți returna foliile pentru tablete și telefoane mobile doar dacă nu le-ai folosit.

 

Imprimante, scanere, consumabile:

- Nu poți returna imprimantele și multifuncționalele ale căror consumabile le-ai desigilat.

- Poți returna consumabilele de tipul acumulatori, cartușe pentru imprimantă, accesorii de birotică și papetărie, doar dacă sunt sigilate.

NU SE POT RETURNA:

-Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator. Nu se pot returna produse de igiena/ingrijire personala care au fost desigilate , aici intra si la animale!

-Inregistrari audio sau video sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate de consumator

Important! Costul de transport pentru retur va fi suportat de către Cumpărător.
Continuarea activitatii dumneavoastra pe site-ul melarox.ro, presupune acordul cu Termenii și Conditiile Melarox.

Consumatorul fiind definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul persoanelor juridice.

Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox ClickMove
designed by headstart.ro
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Clickhouse.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert